Att driva ett företag är inte lika enkelt som man tror. Det många inte tänker på är att det krävs marknadsföring för att fler kunder ska hitta till företaget. Som nystartat företag är det svårt att ta fram de pengar ni behöver för en bra marknadsföringskampanj. Men det betyder nödvändigtvis inte att ni inte kan marknadsföra er. Det finns ett flertal sätt för ditt företag att få enkel, men bra marknadsföring. I detta inlägg får du några tips.

Profilprodukter

Ett väldigt bra knep för ditt företag att få marknadsföring även i vardagen är att investera i profilprodukter. Profilprodukter är produkter som har ditt företags logga eller annan information tryckt på sig. Det finns massor av olika produkter att välja bland. Det finns allt ifrån olika typer av klädesplagg, flaskor, pennor, reflexer, godis, väskor och annat som de flesta har användning av. Du kan ta en titt online för att se hur brett utbudet är. Du kan dela ut dem på ett event eller liknande. Men de går också bra att använda själv. Både i arbetet men också privat.

Sociala medier

Du kan också marknadsföra ditt företag via sociala medier. Skaffa konton på sociala medier, använd hashtags och marknadsför företagets inlägg.

admin